Hjælp - Oversigt

Spørgsmål vedrørende tekniske forudsætninger

1. Med hvilken browser kan jeg bedst benytte GameDuell?
  2. Hvor kan jeg downloade en Flash Player?
  3. Hvordan kan jeg aktivere JavaScript elementer?
  4. Hvilket sikkerhedsniveau skal være indstillet?
  5. Hvad med min firewall?
  1. Med hvilken browser kan jeg bedst benytte GameDuell?

GameDuells tilbud er optimeret til brug af Mozilla Firefox og Google Chrome. Men grundlæggende er det muligt, at benytte GameDuell med alle gængse browsere, om end der i enkelttilfælde kan opstå uregelmæssigheder.

2. Hvor kan jeg downloade en Flash Player?

For at spille på GameDuell, har du brug for Macromedias Flash Player. Hvis du vil installere den, kan du downloade den her.

3. Hvordan kan jeg aktivere JavaScript elementer?

For at kunne spille hos GameDuell, skal JavaScript være aktiveret. Du kan aktivere dine JavaScript elementer således:

Internet Explorer

• Klik på "Ekstras" i menuen.
    • Vælg "Internetoptioner".
    • Klik dernæst på registerkortet "Sikkerhed".
    • Under "Java" skal optionen "Aktiver Java" være indstillet.

Mozilla Firefox

• Klik på ”Ekstras” i menuen.
    • Vælg ”Indstillinger”.
    • Klik på „Indhold“ i registret.
    • Optionen „Aktiver JavaScript“ skal være markeret.

Google Chrome

• Klik på tool knappen.
    • Vælg "indstillinger".
    • Klik på "vis avancerede indstillinger".
    • Klik på "indstillinger for indhold".
    • Vælg "tillad altid, at websites kører javascript (anbefales)"
    • Klik på "ok".
  4. Hvilket sikkerhedsniveau skal være indstillet?

For at spille på GameDuell, skal det mellemste eller et lavere sikkerhedsniveau i din Internet Explorers sikkerhedsindstillinger være indstillet. Det kan du kontrollere og indstille således:

• Klik på "Ekstras" i menuen.
    • Vælg "Internetoptioner".
    • Klik dernæst på registerkortet "Sikkerhed".
    • Internetzonens sikkerhedsniveau skal være indstillet på "Middel" eller lavere.
  5. Hvad med min firewall?

I tilfældet af www.gameduell.dk skulle blokeres af din firewall, kontroller din firewalls indstillinger. Tillad www.gameduell.dk . Kontakt din systemadministrator, hvis du ikke selv kan forandre indstillingerne.