Hjælp - Oversigt

Spørgsmål vedrørende udbetaling af rigtige penge

1. Hvordan kan jeg få udbetalt gevinster og entré beløber?
  2. Kan jeg få udbetalt gratis-bonusser, spillepenge eller virtuelle valutaer?
  3. Fra hvilket beløb kan jeg få udbetalt gevinster og entré beløber?
  4. Opkræves der et gebyr for udbetalingen?
  5. Hvornår går pengene ind på min bankkonto?
  6. Kan jeg få min gevinst udbetalt til en anden konto?
  1. Hvordan kan jeg få udbetalt gevinster og entré beløber?

Log ind og klik på "Mit GameDuell". I venstre side kan du klikke på "Udbetaling", så finder du udbetalingsformularen. Benyt dit GameDuell kodeord, som du også bruger til at logge ind med.

2. Kan jeg få udbetalt gratis-bonusser, spillepenge eller virtuelle valutaer?

Nej. Du kan få udbetalt ægte penge og gevinster, der er blevet vundet ved at spille med ægte penge, virtuelle valutaer eller gratis-bonusser.

3. Fra hvilket beløb kan jeg få udbetalt gevinster og entré beløber?

Minimumsbeløbet er 151 Gkr.

4. Opkræves der et gebyr for udbetalingen?

Ja. Gebyrets størrelse afhænger af, i hvilket land udbetalingskontoen befinder sig. Det minimale servicegebyr per udbetaling er 7 DKK.

5. Hvornår går pengene ind på min bankkonto?

Gevinster bliver regelmæssigt overført. Pga. forskellige interne kontrolprocesser kan der gå otte uger, før du får pengene på din konto.

6. Kan jeg få min gevinst udbetalt til en anden konto?

For din egen sikkerheds skyd udbetaler vi kun gevinster til den konto, du indbetalte fra. Det garanterer, at kontoen tilhører dig og det ikke er andre, der får din gevinst. Derfor er det meget vigtigt, at du aktualiserer oplysningerne om din bank, hvis du skifter til en anden.