Hjælp - Oversigt

Spørgsmål angående arter af penge

 1. Hvad er GameDuell kronor (Gkr)?
 2. Hvad er forskellene på de forskellige arter af penge?
 1. Hvad er GameDuell kronor (Gkr)?

  GameDuell kronor (Gkr) are the GameDuell currency.

  a) Gkr Spillepenge:
  Du får spillepenge, som du kan teste GameDuell med. Spillepenge er ikke rigtige penge, de kan ikke udbetales.

  b) Gkr rigtige penge:
  Hvis du beslutter dig for at blive præmie-spiller og indbetaler penge på din spillerkonto, kan du vinde ægte præmier og du får ægte penge i Gkr.

  Som præmie-spiller får du godskrevet GameDuell kronor (Gkr) for din indbetaling i danske kroner. GameDuell er en verdensomspændende platform og da vi vil forebygge arbitrære chancer, bliver dine indbetalinger konverteret svarende til euro-kursen, der gælder den dag, du indbetaler. Når du ønsker dine Gkr udbetalt, vil de igen blive konverteret tilbage til danske kroner svarende til eurokursen, der gælder den dag, du beder om udbetalingen.

 2. Hvad er forskellene på de forskellige arter af penge?

  Den vigtigste forskel er, at kun ægte penge kan udbetales - gratis-bonusser, gratis spillepenge og virtuelle valutaer udbetales ikke. Konkret:

  • Ægte penge: Med ægte penge kan du deltage i penge-dueller. Ægte penge og gevinster, der er blevet vundet med ægte penge, kan udbetales. Ægte penge kan ikke blive ugyldige.

  • Virtuelle valutaer: Med virtuelle valutaer kan du deltage i penge-dueller. Gevinster, som du har vundet med virtuelle valutaer, kan udbetales. Selve de virtuelle valutaer udbetales ikke.

  • Gratis spillepenge: Med gratis spillepenge kan du deltage i prøve-dueller. Gratis spillepenge og gevinster, som du har vundet med gratis spillepenge, kan ikke udbetales. De har til formål, at give prøve-spilleren mulighed for at teste GameDuell. Efter registreringen som præmie-spiller vises de ikke længere.

  Du kan kun få udbetalt ægte penge. Hvis udbetalingen svarer til de fastsatte betingelser for udbetaling , konverteres dine Gkr til danske kroner. Gratis bonusser og spillepenge kan ikke blive udbetalt.