Databeskyttelse

GameDuell Databeskyttelseserklæring

GameDuell tager databeskyttelse alvorligt og vi respekterer dit privatliv. I denne oversigt informerer vi på en enkel og letforståelig måde om, hvilke data vi indsamler i forbindelse med vores onlinetjenester og hvordan vi behandler disse data. En detaljeret beskrivelse af databehandlingen findes i vores Databeskyttelseserklæring.

Hvilke data indsamler vi?

• For at kunne levere vores tjenester på hjemmesiden indsamler vi følgende data:

Spillernavn, e-mailadresse, IP-adresse, samt information om hvorvidt dataindsamlingen er vellykket.

Vi indsamler og behandler disse data i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere for at opfylde den gensidige kontrakt med hver spiller.

I tilfælde, hvor vi ønsker at bearbejde eller anvende dine personlige data til andre formål, der efter loven kræver din udtrykkelige tilladelse, indhenter vi din tilladelse i forvejen.

• Cookies og hjemmeside optimering

For at kunne levere vores tjenester til din fulde tilfredshed anvender vi cookies og sporingstjenester til at analysere brugeradfærd og udfærdige brugerprofiler anonymt eller under et pseudonym.

Disse brugerprofiler udfærdiges sådan, at det ikke er muligt at drage konklusioner om dig som person. Dataene opbevares kun midlertidigt og slettes permanent efter analysen er foretaget.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod oprettelsen af brugerprofiler.

Desuden kan du indstille din browser, så ingen cookies gemmes, eller at de slettes når du lukker browseren.

Hvordan indsamler vi dataene?

Dataene indsamles automatisk, når du besøger hjemmesiden, eller når du bruger vores tjenester, enten gennem dine indtastninger på vores hjemmeside eller ved brug af cookies og pixels.

Hvad bruger vi dataene til?

• Til at levere hjemmesiden og udbyde de tjenester som beskrevet i brugerkontrakten mellem dig og os.
  • Til at administrere din brugerkontrakt og spillerkonto.
  • Til at oprette pseudonymiserede brugsprofiler til at udvikle og optimere vores tjenester og kundeundersøgelser - medmindre du gør indsigelse mod dette.
  • Til fejlfinding og afsløring af misbrug.

Bliver dine data videregivet til tredjepart?

For så vidt som vi er lovligt forpligtet til at gøre det, vil dine data, ved legitime henvendelser, blive videregivet til de offentlige myndigheder.

Hvordan beskytter vi dine data?

Dine data er beskyttet mod misbrug og tab ved hjælp af elektroniske, tekniske, kontraktmæssige og administrative foranstaltninger. Vi bruger sikkerhedsteknikker (såsom SSL-kryptering, kryptografiske teknikker) for at beskytte dine data mod uautoriseret adgang fra tredjepart.

Hvornår slettes mine data?

Vi opbevarer kun dine data så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde ovenstående formål, eller indtil du gør indsigelse mod databehandlingen. Derefter vil dataene blive slettet eller blokeret, medmindre sletningen strider mod lovbestemmelser eller legitime interesser.

Hvad er mine rettigheder?

Vi vil gerne informere dig om, at du til enhver tid har ret til at få frigivet oplysningerne om dine lagrede data, samt til korrektion, sletning eller blokering af data, tilbagekaldelse og dataportabilitet.

Kontakt os for at få yderligere information eller for at hævde tilbagekaldelsesretten: databeskyttelse@gameduell.dk.

Du har også ret til at klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed.

Kontakt

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at sende en e-mail til en af vores kontaktpersoner på databeskyttelse@gameduell.dk, eller du kan henvende dig direkte til vores databeskyttelsesansvarlige:

Frau Berit Schubert

DataSolution Thurmann GbR
Databeskyttelse og Compliance

Telefon: +49 (0) 3378 - 205729
Telefax: +49 (0) 3378 - 205728
E-Mail: b.schubert@datasolution-thurmann.de
Web: www.datasolution-thurmann.de

Detaljeret Databeskyttelseserklæring

1. Hvilke oplysninger indsamler vi om dig, og hvad bruges de til?

På vores hjemmeside og i vores apps indsamler og opbevarer vi persondata for at kunne tilbyde dig vores tjenester på den bedst mulige måde. "Persondata" er oplysninger om dig, som kan identificere dig. Vi indsamler følgende data:

Spillernavn, e-mailadresse, IP-adresse, og information om hvorvidt dataindsamlingen var vellykket.

Vi indsamler og behandler disse data i overensstemmelse med lovgivningens krav og for korrekt opfyldelse af den gensidige kontrakt med hvert medlem.

Interaktioner – Hver gang du interagerer med vores tjenester, bliver detaljerne indsamlet og gemt af os.

Kommunikation - Vi forbeholder os ret til at gemme kommunikation, herunder fax, post og e-mails sendt til os. Vi kan også gemme kommunikation, såsom e-mails sendt fra kundeservice til dig. Disse data slettes efter en bestemt tidsperiode.

Anvendelse af det mobile bruger-id – Det mobile bruger-id er en talrække, der automatisk tildeles din enhed. Såfremt talrækken er knyttet til andre individuelt identificerbare oplysninger, kan den betragtes som persondata. Dine mobile bruger-id oplysninger vil kun blive brugt til vores interne sporings- og markedsføringsformål.

Brug af cookies

Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer. For at vi kan tilbyde dig den bedst mulige service på vores hjemmeside og i vores apps, skal din browser acceptere cookies, da de er afgørende for administration af hjemmesiden og sikkerhed.

Der indsamles ingen personligt identificerbare oplysninger med denne type cookie.

Session cookies: Denne type cookies er gemt på din computer i løbet af en internetsession og slettes når du lukker din browser. De indeholder udelukkende et transaktions-id og er nødvendige for at gennemføre transaktioner (for eksempel, hvis du skal foretage et køb).

Persistente cookies: Disse bruges for at genkende besøgende på vores hjemmeside og gemmes til fremtidige sessioner.

Du har mulighed for at indstille din browser, så disse cookies ikke gemmes, eller at cookies slettes ved afslutningen af din internetsession, dvs. når du lukker din browser. Vær dog opmærksom på, at du i dette tilfælde måske ikke kan bruge alle funktionerne på vores hjemmeside.

Hjemmeside analyse

Google Analytics

For at analysere brugen af vores hjemmeside anvender vi Google Analytics, som er webanalysetjenesten fra Google Inc. ("Google"). Denne tjeneste bruger cookies til dette formål. Cookieoplysningerne om din brugsadfærd på denne hjemmeside overføres til en Google-server i USA og gemmes der.

Anonymisering: Vi gør opmærksom på, at hjemmesiden er blevet udvidet med Google Analytics koden "gat._anonymizeIp ();" for at sikre den anonyme samling af IP-adresser (såkaldt IP-Masking).

Google anvender disse oplysninger på vores vegne til at analysere din brug af hjemmesiden, sammenstille rapporter om aktivitet på webstedet, og for at kunne tilbyde ejeren af hjemmesiden (GameDuell) yderligere tjenester relateret til brug af hjemmesiden og internettet.

Den IP-adresse, der sendes af din browser inden for rammerne af Google Analytics, kobles ikke sammen med andre data fra Google. Du kan blokere brugen af cookies med en tilsvarende indstilling i din browser; dog gør vi opmærksom på, at du i givet fald ikke vil kunne gøre fuldt brug af alle funktioner på hjemmesiden.

Flere oplysninger herom kan findes på denne hjemmeside hos Google eller under de generelle oplysninger om Google Analytics og databeskyttelse.

Opt out: Du kan også forhindre, at Google gennem cookies indsamler og behandler de data, der er relaterede til din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse). Dette gøres ved at downloade og installere en browser-plugin, som er tilgængelig via dette link.

Brugerundersøgelser/Kundefeedback

Survey Monkey

Til brugerundersøgelser anvender vi tjenester fra Survey Monkey, Europe UC 2nd Floor, 2 Shelbourne Buildings, Shelbourne Road, Dublin, Irland.

Du kan læse om Survey Monkeys databeskyttelseserklæring her.

Dine data overføres ikke til tredjepart.

Deltagelse i kundeundersøgelser er frivillig. I tilfælde af, at personoplysninger skal sendes til udbyderen, informerer vi dig på forhånd.

2. Hvor behandles dataene?

I princippet behandles dine data i Tyskland. Brugen af forskellige tjenesteydere kan resultere i databehandling i andre europæiske og ikke-europæiske lande. Hvis dette er tilfældet, er der indgået tilstrækkelige aftaler og garantier for at sikre, at dataene behandles inden for rammerne af lovgivningen.

3. Bliver dataene videregivet til tredjepart?

Vi er i visse tilfælde forpligtet ved lov til at indgive data når regeringen anmoder om det.

Derudover videregiver vi ikke data til tredjeparter, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke. For at kunne tilbyde dig en optimal service, bruger vi blandt andet tjenesteudbydere, der arbejder på vores vegne. I så fald, er der indgået tilsvarende databehandlingsaftaler med vores tjenesteudbydere.

4. Hvordan beskyttes mine data?

Dine data er beskyttet mod misbrug og tab ved hjælp af diverse organisatoriske og tekniske foranstaltninger både elektronisk, teknisk, kontraktmæssigt og administrativt. Vi bruger sikkerhedsteknikker (såsom SSL-kryptering, kryptografiske teknikker) for at beskytte dine data mod uautoriseret adgang fra tredjepart.

Du anvender vores tjenester gennem et pseudonymt spillernavn, som du selv vælger.

5. Hvornår slettes mine data?

Vi opbevarer kun dine data så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde ovenstående formål, eller indtil du gør indsigelse mod databehandlingen. Derefter vil dataene blive slettet eller blokeret, medmindre sletningen strider mod lovbestemmelser eller legitime interesser. En legitim interesse er f.eks. ved påstande, udøvelse eller forsvar af juridiske krav eller for at undgå svigstilfælde, dvs. for at beskytte dig.

For evalueringer og statistikker anvendes dataene i anonym form.

6. Hvad er mine rettigheder?

Vi vil gerne informere dig om, at du til enhver tid har ret til at få frigivet oplysningerne om dine lagrede data, samt til korrektion, sletning eller blokering af data, tilbagekaldelse og dataportabilitet. Kontakt os for at få yderligere information eller for at hævde tilbagekaldelsesretten: databeskyttelse@gameduell.dk. Du har også ret til at klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed.

7. Beskyttelse af mindreårige

Denne service er rettet mod voksne brugere. Vi har intet indhold, der er rettet mod børn eller unge. Som følge heraf indsamler vi ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra børn under 13 år. Vi anmoder dog, at alle besøgende på vores hjemmeside under 13 år, hverken oplyser eller deler personlige oplysninger gennem vores tjenester. I tilfælde af, at vi finder ud af, at et barn under 13 år har registreret personoplysninger, vil vi slette disse data fra vores filer, så vidt det er teknisk muligt.

8. Ændringer i databeskyttelseserklæringen

Ved at bruge denne tjeneste accepterer du denne databeskyttelseserklæring. Vi forbeholder os ret til at ændre, opdatere eller supplere denne databeskyttelseserklæring til enhver tid. Hver revideret databeskyttelseserklæring gælder kun for personligt identificerbare oplysninger, der er indsamlet eller ændret efter, at den reviderede databeskyttelseserklæring er trådt i kraft.

9. Kontakt

Vi forpligter os til løbende at kontrollere overholdelsen af databeskyttelsesreglerne. Også her tager vi pligten til databeskyttelse seriøst. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at sende en e-mail til en af vores kontaktpersoner på databeskyttelse@gameduell.dk, eller du kan henvende dig direkte til vores databeskyttelsesansvarlige:

Frau Berit Schubert

DataSolution Thurmann GbR
Databeskyttelse og Compliance

Telefon: +49 (0) 3378 - 205729
Telefax: +49 (0) 3378 - 205728
E-Mail: b.schubert@datasolution-thurmann.de
Web: www.datasolution-thurmann.de