Partner

BLIV PARTNER OG TJEN PENGE SAMMEN MED GAMEDUELL!

 1. Ideen bag GameDuell

  GameDuell bringer spillere fra forskellige lande sammen for at have det sjovt med spil. Med mere end 15 års erfaring i udvikling af onlinespil er GameDuell en af Tysklands mest berømte spillesider, samt en førende aktør og community inden for "casual social gaming” og færdighedsspil.

  Uanset om du leder efter klassiske 1-mod-1-dueller, sjove multiplayerspil eller spændende turneringer, såsom Skat Masters, er her noget for enhver smag. Elsker du klassiske kort- og brætspil? Er du uovervindelig i spil som Rummy, Skat, Solitaire og FreeCell? Mestrer du "Match 3" og "Bubble Shooter”-spil i søvne? - Bevis dine evner mod ægte modstandere på GameDuell!

 2. Hvad gør GameDuell enestående?

  I sammenligning med konventionelle spillesider, byder GameDuell på tre særegenheder:

  • Ægte modstandere

   Modstanderne er ægte mennesker.

  • Ægte konkurrence

   spilniveau-princippet garanterer en fair konkurrence.

  • Ægte gevinster

   Spillere kan vinde ægte gevinster.

 3. Online-gaming - et marked, der begejstrer millioner.

  Online spil repræsenterer et af de hurtigst voksende og største segmenter i internetbranchen. I 2020 er den samlede årlige indtægt overskredet 18 milliarder USD, med en 13% årlig stigning i antallet af brugere (Statista, 2020).

  Massemarkedet for casual online games udviser en ganske jævn kønsfordeling, hvoriblandt 45% er kvinder i alderen 18-55 år, som har en bred interesse for underholdning (Statista, 2019). Hvis du gerne vil drage fordel af trenden for online gaming, så tilmeld dig GameDuells partnerskabsprogram nu.

 4. Partnerskab med GameDuell

  Har du din egen hjemmeside og vil du byde dine besøgende attraktive nye indhold? Vil du tjene penge sammen med GameDuell? Så deltag i vores partnerprogram og gør brug af fordelene, som et partnerskab med GameDuell byder.

  Dine fordele:

  • Attraktive fortjenester
  • Reklamer, der løbende aktualiseres, og høj content
  • Adgang til detaljerede onlinestatestikker


  Kooperationer
  Vil du indgå et partnerskab med os og er du interesseret i en helhedsløsning? Vi kan i fællesskab gerne udvikle en individuel løsning. Skriv til os på partner@gameduell.dk