Partner

BLIV PARTNER OG TJEN PENGE SAMMEN MED GAMEDUELL!

 1. Ideen bag GameDuell

  GameDuell tilbyder onlineturneringer og har udviklet en ny slags hjemmeside for skill-games (behændighedsspil), der giver brugerne mulighed for spille mod hinanden og vinde ægte gevinster. Alle GameDuells spil er skill-games. Det betyder, at det spillernes kunnen og ikke tilfældet der afgør, hvem der vinder. Derved adskiller skill-games sig grundlæggende fra hasardspil om penge, som fx væddemål eller kasinospil, der kræver licens.

 2. Hvad gør GameDuell enestående?

  I sammenligning med konventionelle spillesider, byder GameDuell på tre særegenheder:

  • Ægte modstandere

   Modstanderne er ægte mennesker.

  • Ægte konkurrence

   spilniveau-princippet garanterer en fair konkurrence.

  • Ægte gevinster

   Man kan vinde ægte penge og varegevinster.

 3. Online-gaming - et marked, der begejstrer millioner.

  Allerede i dag spiller millioner af mennesker onlinespil - og markedet vokser. Tyskland er europas største og stærkt voksende marked for online-gaming (Nielsen/Netratings 2003). Ifølge T-Onlines undersøgelse "Surfer-Check 2004" er antallet af brugere af onlinespil steget til 5,3 millioner. Det er også interessant, at markedet for såkaldte casual online-games er et massemarked med over 50 % kvinder. Hvis du også vil profitere af trenden til online-gaming, så bliv partner med GameDuell nu.

 4. Partnerskab med GameDuell

  Har du din egen hjemmeside og vil du byde dine besøgende attraktive nye indhold? Vil du tjene penge sammen med GameDuell? Så deltag i vores partnerprogram og gør brug af fordelene, som et partnerskab med GameDuell byder.

  Dine fordele:

  • Attraktive fortjenester
  • Reklamer, der løbende aktualiseres, og høj content
  • Adgang til detaljerede onlinestatestikker


  Kooperationer
  Vil du indgå et partnerskab med os og er du interesseret i en helhedsløsning? Vi kan i fællesskab gerne udvikle en individuel løsning. Skriv til os på partner@gameduell.dk