Spilleregler Polar Stars

Spil Polar Stars online hos GameDuell. Rejs til Nordpolen og gør stjernebilleder synlige. Spil Polar Stars online hos GameDuell: Bevis at du kan holde hovedet koldt og tænke strategisk.

Introduktion

I Polar Stars gælder det om, at fjerne grupper af ensfarvede stjerner ved at klikke på dem. Derved blotlægges små hvide stjerner, der kaldes målstjerner. Man får flest point, når man klarer at rydde hele feltet.

Spillets mål

 • Klik på grupper af to eller flere ensfarvede stjerner, for at fjerne dem fra feltet.
 • Blotlæg alle hvide målstjerner. Sammen danner de et stjernetegn. Når billedet er komplet, kan du komme videre til næste level.
 • Forsøg at rydde hele feltet - det giver ekstra point.

Fremgangsmåde

 • I alle fire levels gælder det om at danne et stjernetegn, for at kunne komme videre til næste level.
 • For at danne et stjernetegn, skal alle hvide målstjerner blotlægges. En målstjerne er blotlagt, når der ikke læggere befinder sig nogen stjerne af anden farve bag den. Når alle målstjerner er blevet blotlagt, kommer der et træskilt til syne nederst til højre. Via dette skilt kan du gå videre til næste level.
  Polar Stars
 • Oftest er det klogest ikke at gå direkte videre til næste level, men i stedet for først at rydde hele feltet. Et tomt felt giver ekstra point.
 • Hvis du klarer alle fire levels, så venter der en bonus-runde!

Tid og point

Du har 4 minutter, til at spille spillet færdigt.
Du kan få point på disse måder:

Fjern stjerner: Hver stjerne, som du fjerner, giver 50 point .

Afslut et level: Hvert level, som du klarer at afslutte, giver 10.000 point .

Ryd hele feltet: Hvert level, som du klarer at fjerne alle stjerner i, giver 3.000 point .

Joker-bonus: Hver joker, som du har tilovers, når du afslutter et level, giver 500 point .

Ultra-pop: Hvis du klarer at fjerne en usædvanlig stor gruppe på ti eller flere stjerner med et klik, så bliver det antal point, som du almindeligvis får per stjerne, fordoblet .

Mega-pop: Hvis du klarer at fjerne en usædvanlig stor gruppe på tyve eller flere stjerner med et klik, så bliver det antal point, som du almindeligvis får per stjerne, tredoblet .

Joker

På nogle stjerner kan du se et jokersymbol. Når du fjerner en af disse stjerner, får du en ud af i alt fire jokere. Du kan bruge jokerne til at forsøge at rydde feltet. Men undgå at bruge dem, hvis ikke du mener, at det er nødvendigt - hver ubenyttet joker giver ekstra point.


Polar Stars

Stjerneskud:

Denne joker kan bruges til at fjerne en enkelt stjerne.

Polar Stars

Vandret stjerneskud:

Denne joker kan bruges til at fjerne en hel vandret stjernerække.

Polar Stars

Lodret stjerneskud:

Denne joker kan bruges til at fjerne en hel lodret stjernerække.

Polar Stars

Blandingsjoker:

Denne joker blander alle stjernerne, således at de fordeles hen over feltet på ny.

Bonusrunde

I bonusrunden kan du score point ved at være hurtig. I modsætning til de fire foregående levels fyldes feltet konstant op med nye stjerner. Du kan især få mange point med mega-pops.

Tips & tricks

 • Der er vigtigere at tænke strategisk end at være hurtig: Det kan være en god ide, at bruge lidt tid på at overveje, hvordan du bedst kan fjerne alle stjernerne. En fremgangsmåde er, først at fjerne alle stjerner af samme farve.
 • Forsøg at danne store grupper: Et mega-pop, dvs. det at fjerne en gruppe på mindst ti stjerner, fordobler det antal point, som du almindeligvis får per stjerne, når du fjerner mindre grupper.
 • Brug jokerne klogt: Ubenyttede jokere kan være mere værd end enkelte stjerner. Hvis du allerede har blotlagt alle målstjerner, kan det i nogle tilfælde være en god ide, at gå direkte videre til næste level uden at fjerne flere stjerner med dine jokere. Det er primært i de tilfælde, hvor jokerne giver dig mulighed for at rydde hele feltet, at det er klogt at bruge dem.