Hjælp - Oversigt

Spørgsmål vedrørende e-mail indstillinger

 1. Hvilke e-mails får jeg fra GameDuell?
 2. Hvordan kan jeg afbestille GameDuells newsletter?
 3. Kan jeg afbestille spilmeddelelserne?
 4. Hvorfor skulle jeg oplyse min e-mail-adresse?
 1. Hvilke e-mails får jeg fra GameDuell?

  Via e-mail kan du bl.a. få besked om, at du udfordres eller hvordan dine dueller gik og du kan også få generelle informationer rundt om GameDuell. Det kan fx være e-mails af denne slags:

  • Hjertelig velkommen hos GameDuell: Efter du er blevet registret, får du en e-mail med alle informationer, der er vigtige for at du kan finde dig godt tilrette hos GameDuell.
  • Spielmeddelelser: Du får at vide, om du har vundet en duel eller en turnering eller om du udfordres.
  • Newsletter: News rundt om GameDuell - nye spil og funktioner, news fra spiller-communityen, ekstraordinære konkurrencer, du kan score rigtige penge på og meget andet...
  • Invitationer: GameDuell holder tæt og god kontakt med sine kunder. Fx inviterer vi udvalgte medlemmer til sammenkomster per e-mail.
  • Kundeservice: Hvis du har spørgsmål, forbeholder GameDuell sig retten til at kommunikere per e-mail.
  • Kodeord-service: Hvis du bestiller et kodeord, får du de ønskede informationer per e-mail.
 2. Hvordan kan jeg afbestille GameDuells newsletter?

  Du kan selv meget let forvalte dine newsletters. Log ind og klik på "Mit GameDuell", derefter på "Beskeder" og så på "Forvalt e-mails". Under "Gratis GameDuell Newsletter" kan du fortage de forandringer, du ønsker.

 3. Kan jeg afbestille spilmeddelelserne?

  Ja. Log ind og klik på "Mit GameDuell", derefter på "Beskeder" og så på "E-mail forvaltning". Under "E-mail adresse og meddelelsesindstillinger" kan du foretage de forandringer, du ønsker.

 4. Hvorfor skulle jeg oplyse min e-mail-adresse?

  Det er meget vigtigt, at vi kan stå i direkte e-mail-kontakt. Kun sådan kan vi informere dig om nyheder og forandringer. Desuden benytter vi e-mail-adresser til at tjekke om spiller-accounts er retmæssige. Som det fremgår af bestemmelser om databeskyttelse , giver vi naturligvis aldrig din e-mail-adresse videre til uvedkommende.