Hjælp - Oversigt

Spørgsmål vedrørende spillertyper

 1. Hvad betyder det, at min status er "prøve-spiller"?
 2. Hvad betyder det, at min status er "præmie-spiller"?
 3. Hvordan kan jeg blive "prøve-" eller "præmie-spiller"?
 4. Kan alle spillertyper deltage i alle spil?
 1. Hvad betyder det, at min spillerstatus er "prøve-spiller"?

  Som "prøve-spiller" kan du teste GameDuell gratis. Med velkomstbonussen på 1.000 Gkr spillepenge kan du spille bestemte spil. Du har også adgang til en personlig spillerkonto. Som prøve-spiller kan du ikke spille om rigtige penge og du kan ikke deltage i vores konkurrencer.

 2. Hvad betyder det, at min status er "præmie-spiller"?

  Som præmie-spiller har du indbetalt rigtige penge på din spillerkonto. Som præmie-spiller har du nogle eksklusive fordele:

  • Du har adgang til alle spil og endnu mere underholdning.
  • Du kan vinde rigtige penge.
  • Du kan spille lige så mange træningsdueller, du har lyst til.
  • Du kan benytte community-funktionerne og fx vælge avatarer og spille Mini-Liga.
  • Du kan udfordre venner og tjene belønninger.
 3. Hvordan kan jeg blive "prøve-" eller "præmie-spiller"?

  Du kan deltage i dueller som prøve-spiller, idet du gratis og uforpligtende foretager en tilmelding som prøve-spiller. Du bliver præmie-spiller ved at udvide din eksisterende prøve-spiller account. Log ind på din account og klik på "Vind ægte penge".

  Når du har oplyst dine personlige data og indbetalt mindst 1.000 Gkr på din spillerkonto, får du tilsendt en sms med en registreringskode. Indtast koden i det dertil indrettede felt, så er du præmie-spiller.

  Du kan også registreres uden en mobiltelefon. Du kan få flere informationer hos GameDuells kundeservice. Send en e-mail til vores kundeservice.

 4. Kan alle spillertyper deltage i alle spil?

  Prøve-spiller kan teste udvalgte spil. De spiller ikke om penge, deltager ikke i mini-liga og deres spillepenge er begrænsede. Præmie-spillere kan spille alle spil og deltage i alle mini-liga. Antallet af gratis træningsdueller er ubegrænset.